Castraveti in otet

de Pasiune pentru bucatarie in Conserve, 12 Aug 2010 | 6801 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg castraveti potiviti
  • 1 litru otet
  • 4 litri apa
  • 6 linguri sare grunjoasa
  • 5 linguri zahar
  • boabe de piper,de mustar,foi de dafin
  • rondele de morcovi
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castraveti in otet:

Castravetii se aseaza in borcane impreuna cu rondelele de morcov.Apa,otetul,sarea,zaharul se pun intr-o cratita si se dau in clocot,apoi se opreste focul si se pun boabele de piper si mustar(puteti sa mai adaugati crengute de marar,visin,ceapa si usturoi).Se toarna lichidul caldut peste castraveti ,se pune celofan si se infileteaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castraveti in otet" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (6)

lia maria 1

12.08.2010, 14:20

sunt preferatii sotului meu

Laly 1

12.08.2010, 15:08

si mie imi plac

nadina73 1

13.08.2010, 01:07

super

COMENTEAZA

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Gogosari la otet