Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor

de COSTEO in Porc, 11 Apr 2013 | 14459 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 fleici ceafa
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • 1 ardel rosu( verde)
  • 4 catei usturoi
  • 1 cana suc de rosii
  • 1 cana vin alb
  • sare
  • piper
  • cimbru
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor:

Feliile de ceafa le condimentam cu sare ,piper si cimbru pe ambele parti,apoi se lasa deoparte.

Ceapa se taie julien ,morcovul rondele  si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei.Punem ceafa in tava, printre bucatile de ceafa  punem fasii de ardel rosu (verde),adaugam niste catei de usturoi striviti cu cutitul (cu lama) .

Tava se da la cuptor la 160 grade pentru 20 minute,intorcand ceafa pe ambele parti pentru a se rumeni putin.

Dupa cele 20 minute  adaugam cana de vin si cana de suc de rosii si lasam la 180 grade pentru 100 minute .

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ceafa de porc cu suc de rosii si vin la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

COMENTARII (16)

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 18:18

Desi nu sunt mare consumatoare de carne (nu mi-a placut de mica), parca as manca asa ceva. Am o intrebare: In primele 20 minute lasam doar carnea simpla, cu ceapa si morcovii si putin ulei? Nu adaugam apa sau altceva? Vreau sa fac si sa fiu sigura ca nu gresesc

COSTEO 1

12.04.2013, 18:35

Punem putin ulei adica ungem tava si o cescuta de apa.

Patricia Iordache 1

12.04.2013, 19:09

Aha, deci si putina apa

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ceafă de porc marinată cu orez la cuptor