Chec Bounty

de miremirc in Prajituri, 1 Mar 2011 | 6146 vizualizari

 

by Laura Sava

 

INGREDIENTE

  • Aluat :
  • 250 g unt,
  • 200 g zahar,
  • 2 plicuri zahar vanilat,
  • 4 oua,
  • 400 g faina,
  • 1 plic praf de copt,
  • 150 ml lapte,
  • 8 batoane ciocolata bounty mici
  • Glazura :
  • 250 g ciocolata,
  • 100 g cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec Bounty:

Ptr. aluat : Mixam untul la temperatura camerei cu zaharul si zaharul vanilat, apoi adaugam ouale unul cate unul pana se incorporeaza bine , apoi laptele si la urma faina amestecata cu praful de copt.

Tapetam cu ulei si hartie de copt o tava de chec si turnam jumatate din compozitie, cele 8 bucatele de bounty asezate cate 4 pe rand, apoi peste turnam restul din compozitie si dam la cuptor; verificam cu scobitoarea cand se coace checul; dupa ce s-a copt se lasa sa se raceasca; eu l-am lasat de seara pana dimi cand am facut glazura.

Ptr.glazura: topim pe bain-marie ciocolata rupta bucatele apoi turnam peste checul racit iar peste cioco topita presaram cocos.

delicios!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec Bounty" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Maria