Chec cu banane și nucă - rețetă de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 22 Apr 2013 | 5822 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 banane,
  • o cană zahăr,
  • o cană ulei,
  • 2 căni făină,
  • 10 g praf de copt,
  • 100 g nucă măcinată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu banane și nucă - rețetă de post:

Bananele se pasează bine și se amestecă cu zahărul și uleiul. Se adaugă treptat făină cernută împreună cu praful de copt. La sfârșit adăugăm 50 g nucă și amestecăm până la omogenizare. Compoziția se pune într-o tavă mare de chec unsă bine cu ulei. Se presară restul de nucă. Se dă la cuptor (preîncălzit) la 180 grade pentru 45-50 minute sau până se rumenește frumos deasupra.

Se servește rece. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu banane și nucă - rețetă de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec de post cu aroma de zahar ars