Chec cu ciocolata si alune

de Miha in Prajituri, 21 Feb 2010 | 6493 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 150 g zahar
  • 200 g ciocolata cu alune
  • 2 oua
  • esenta de vanilie
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata si alune:

Untul moale la temperatura camerei se freaca cu zaharul, pana devine ca o spuma. Adaugam esenta de vanilie si galbenusurile unul cate unul, amestecand bine dupa fiecare.

Ciocolata o topim si o adaugam in compozitie mixand continuu, apoi faina amestecata cu praful de copt. La sfarsit, incorporam albusurile batute spuma tare, cu un praf de sare.

Compozitia obtinuta o turnam intr-o tava unsa cu unt si dam la cuptor la foc mediu. se face proba cu scobitoarea.

Dupa ce se racoreste se scoate din tava si se pudreaza cu zahar din abundenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata si alune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ness si ciocolata