Chec cu ciocolata si portocale

de ianculubita in Prajituri, 17 Feb 2013 | 3604 vizualizari

 

Sunt abonata la sit-ul Garbo.ro si din cand in cand primesc si cate o reteta printre care si aceasta care este a Timeei.
Multumesc Timea,este super pufos si delicios checul!!

 

INGREDIENTE

  • 2oua
  • 250g zahar
  • 150g faina
  • 1/2plic praf de copt
  • 1plic zahar vanilat
  • coaja rasa de la o portocala
  • 4linguri zeama de portocala
  • 80g ciocolata menaj
  • Pentru glazura
  • 80g ciocolata(eu am pus mai multa)
  • 1lingura unt
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu ciocolata si portocale:

Intr-un bol amestecam faina cu praful de copt si vanilia;

in alt bol mixam ouale cu zahar pana-si dubleaza volumul,adaugam ulei cate putin,sucul si coaja de portocala,faina, amestecand cu o spatula iar la final ciocolata rasa pe razatoarea cu ochiuri mari;

rasturnam compozitia in tava unsa si tapetata cu faina,o dam la cuptor 30-40min(depinde de cuptor)facand testul cu scobitoarea iar dupa ce s-a racit,turnam glazura si radem portocala deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu ciocolata si portocale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

17.02.2013, 20:10

bun

T I M E A 1

17.02.2013, 22:08

ma bucur ca ti-a placut . Mie imi place tare mult combinatia de portocala cu ciocolata

diana_k 1

19.02.2013, 16:36

delicios checul cu ciocolata

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec pufos (ciambellone soffice)