Chec cu gem de caise

de susu in Prajituri, 4 Apr 2013 | 6999 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 ml lapte batut
  • 1 cana zahar pudra
  • 1 si 1/2 cana faina
  • 6 linguri nuca de cocos
  • 6 linguri de gris
  • zahar vanilat
  • 1 praf de copt
  • 1 borcan gem de caise cu samburi
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocale si lamaie
  • zeama de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu gem de caise:

Toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei. Batem ouale foarte bine cu putina zeama de lamaie, coaja de citrice apoi adaugam zaharul treptat si mixam pana la incorporare. Amestecam faina cu grisul, praful de copt si nuca de cocos. Adaugam laptele batut si apoi ingredientele uscate treptat. Turnam compozitia intr-o tava mare de chec, punem gemul deasupra si dam la cuptor pentru 50 de minute. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu gem de caise" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

susu 1

08.04.2013, 10:46

mersi ruxy

Raluca57 1

11.04.2013, 11:23

Cate oua? multumesc, Raluca

susu 1

22.04.2013, 12:32

Scuze Raluca acum am vazut intrebarea. Din pacate nu mai stiu exact de la cine am luat reteta, deobicei scriu sursa. Reteta e de aici de pe bucataras dar nu mai stiu daca denumirea este aceeasi, chec cu gem insa mie nu mi-a placut reteta, aluatul a iesit prost, din cate imi amintesc am mai incercat cu iaurt sau lapte batut si nu iese pufos deloc. Mai bine pui gem dar la o alta reteta de chec. Mai am o multime de checuri la retete. Gemul de caise e super bun, acrisor si merge de minune dar la alta reteta.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aripioare tavalite-n fulgi de porumb

ieri la 20:44

Spaghete cu sos gorgonzola și nuci

ieri la 12:36

Coșulețe aperitiv cu ciuperci și gorgonzola

ieri la 12:20

Salata Caprese reteta de salata delicioasa si racoritoare din bucataria italiana

ieri la 09:22

TOP
utilizatori

Miha

2712 puncte

oanapl

1110 puncte

Rocsi

622 puncte

mihaelar63

206 puncte

vasimur

150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
citeste mai mult
A 78-a aniversare a Republicii Italiene sărbătorită printr-o recepție cu bun gust la București
RETETA RECOMANDATA
Cel mai bun chec de post, cu gem si nuca de cocos