Chec cu lamaie

de lilik in Prajituri, 25 Ian 2011 | 6310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 100 gr zahar
  • 50 gr unt
  • sucul si coaja de la 1 lamaie
  • 100 ml lapte
  • 1/2 pliculet praf de copt
  • 250 gr faina
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu lamaie:

Batem ouale cu zaharul,apoi adaugam untul(cubulete mici sau topit),amestecam,dupa care adaugam restul ingredientelor.

Compozitia obtinuta o punem intr-o tava de chec unsa si tapetata cu hartie sau faina si dam la cuptorul incins la 180° pana trece testul cu scobitoarea(cam 40-45 de minute).

Servim presarat cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu lamaie" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (35)

kukibella 1

04.02.2011, 13:06

este o reteta super am ınebunit tot cartierul cu ea ;maine ma duc la o prietena şi ıl facem iar numai ca de data aceasta o sa punem jumatate de lamaie şi jumatate de portocala

ionifabio 1

16.09.2011, 20:38

chiar este foarte buna reteta,am facut-o si eu,tocmia ce l-am scos de la cuptor,a iesit foooooarte gustos,multumesc!

lilik 1

24.08.2012, 16:04

Ma bucur ca v-a placut si ca v-ati intors cu impresii(asa avem dovada ca este grozav)

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Chec zebra din albusuri