Chec cu zmeura

de vanilla in Prajituri, 26 Oct 2010 | 12605 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 20 lg de zahar
  • 20 lg de ulei
  • 20 lg de lapte
  • 25 lg cu varf de faina
  • 1 praf de copt 
  • 1 esenta de vanilie
  • 200 gr zmeura din compot sau proaspete
  • 1 plic glazura duo Dr. Oetker
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec cu zmeura:

Ouale si zaharul se bat spuma cu mixeul la viteza medie. Se adauga apoi uleiul si se mixeaza pana ce se incorporeaza. Se repeta aceiasi operatiune si cu laptele si esenta de vanilie. Faina se amesteca cu praful de copt si apoi se pune peste amestecul de oua. Se pune faina treptat si in tot acest timp se amesteca usor cu mixeul.

Se pune aluatul intr-o tava tapetata cu faina. iar apoi se adauga direct in tava si zmeura. Se coace la fol moale 30-35 de min.
Dupa ce s-a racit se glazureaza cu Glazura Dr Oetker conform instructiunilor de pe plic.

Yummilicious!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid

pe 29.05 la 11:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu lichior de oua