Chec mulino bianco

de susu in Prajituri, 30 Mai 2012 | 7966 vizualizari

 

sursa: Laura Adamache, minunat a iesit

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 2 oua intregi
  • 2 galbenusuri
  • 150 gr iaurt mai gras scurs
  • 100 gr ulei
  • 50 gr unt
  • 30 gr lapte
  • 1 praf de copt
  • Esenta de vanilie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec mulino bianco:

Se mixeaza cele doua oua cu zaharul pana se transforma in crema. Adaugi apoi untul moale si freci bine dupa care adaugi galbenusurile pe rand si mixezi dupa fiecare. Adaugi iaurtul si apoi laptele. Faina se amesteca cu praful de copt si se adauga treptat compozitiei de mai sus. La final adaugi uleiul si mixezi pana obtii un aluat lucios. Pui compozitia intr-o tava tapetata de chec si o dai la cuptorul incalzit la foc potrivit pentru aproximativ 40-50 de minune.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec mulino bianco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mamaieelena 1

31.05.2012, 09:05

imi place

madi_marin 1

31.05.2012, 19:10

arata super pufos! am salvat si eu reteta...

Laly 1

31.05.2012, 19:35

Arata foooooarte bine

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Zebra