Chec zebra

de DanaModog in Prajituri, 2 Ian 2015 | 3161 vizualizari

 

Tot am vazut retete de chec zebra si mi se parea complicat si sofisticat pana am incercat si eu. Am fost foarte multumita si merge perfect cu o cana de ceai sau o ceasca de cafea intr-o zi friguroasa si nu numai.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana si jumatate de lapte
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • jumatate de cana de ulei
  • 4 linguri cacao
  • 1 plic praf de copt
  • coaja de la o lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chec zebra:

Intr-un bol am adaugat laptele, zaharul  si uleiul si am amestecat cu un tel. Am adaugat faina cu praful de copt incet in compozitie. Am impartit compozitia in 2 si in una am pus cacao iar in cealalta coaja de lamaie. Intr-o forma de cozonac tapetata am pus cate un polonic de compozitie cu cacao, unul cu lamaie si tot asa pana am adaugat toata compozitia.

Se lasa cam 60 de minute la cuptor si se verifica cu o scobitoare. Se lasa la racit inainte sa fie scos din tava.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chec zebra" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec