Cheesecake american

de ela in Prajituri, 9 Iun 2010 | 9363 vizualizari

 

pentru ca am facut o pasiune pt retetele lui Tavi si dupa ce am tanjit trei saptamani dupa prajitura asta,am facut-o in sfarsit,si nu am asteptat 4ore sa se raceasca ca sa o tai ci am atacat-o direct scoasa din cuptor... e un deliciu.... am schimbat foarte putin la ea

 

INGREDIENTE

  • 250gr mascarpone
  • 850gr branza dulce,grasa
  • 300gr biscuiti petit beurre
  • 120gr unt topit
  • 400gr smantana
  • 200gr zahar
  • 1lingura esenta de vanilie
  • 6oua
  • zahar pudra pt ornat
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake american:

Topiti untul.Sfaramati biscuitii marunt si amestecati cu untul topit.Intr-o forma cu inel detasabil de 27cm(fetele sa taca,stiu ele care), se rastoarna biscuitii framantati cu untul si se niveleaza bine si se da la frigider.

Branza dulce se freaca cu branza mascarpone,se adauga esenta de vanilie si zaharul si se omogenizeaza bine.Se adauga ouale pe rand,amestecand bine dupa fiecare,apoi se adauga smantana.

Se scoate tava de la frigider si se toarna compozitia peste biscuiti.

Se da la cuptor 75-80 minute in functie de cuptor,pana se rumeneste compozitia putin deasupra.

Se scoate din cuptor si se lasa sa se raceasca,se scoate inelul detasabil si se aseaza pe o farfurie si se lasa la rece vreo 4 ore(daca aveti rabdare).Se pudreaza cu zahar pudra si se poate servi.

Tavi reteta e delicioasa...

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake american" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (84)

ela 1

12.06.2010, 09:51

Sylvia si eu am bantuit pe aici pe la ora aia,e bine daca te saturi doar din priviri

jolygina 1

13.06.2010, 23:25

salvat ,laudat si mai trebuie mancat

adry88 1

11.05.2011, 15:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu branza dulce si caramel