Cheesecake cu ciocolata alba

de maria_claudia in Dulciuri, 14 Mar 2011 | 4562 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ptr.blat:              
  • 250gr biscuiti,
  • 1ou,
  • 100gr unt,
  • 2-3 linguri lapte.
  • Ptr.crema:
  • 3oua,
  • 200gr crema de branza,
  • 200ml frisca lichida,
  • 200gr iaurt gras,
  • 200gr zahar,
  • 200gr ciocolata alba data pe razatoare,
  • 1 lingura faina
  • vanilie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu ciocolata alba:

Biscuitii se sfarma marunt, se adauga oul, untul topit, laptele si se amesteca bine . Intr-o tava rotunda unsa cu unt se aseaza compozitia de biscuiti presand bine cu ajutorul unui pahar , sa nu ramana goluri de aer.

Se mixeaza ouale cu zaharul,se adauga crema de branza,ciocolata, smantana, faina, vanilia si iaurtul amestecand usor. Crema obtinuta se rastoarna peste blatul de biscuiti si se introduce tava in cuptorul preincalzit ptr 45 minute.Se lasa la rece pentru 2-3 ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu ciocolata alba" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cornulete din aluat in foi