Cheesecake cu piersici - fara coacere

de alinutzika in Torturi, 17 Oct 2012 | 7643 vizualizari

 

Un cheesecake delicios si rapid!!!!

 

INGREDIENTE

  • 700 g crema de branza
  • 250 g biscuiti digestivi
  • 100 g unt moale
  • 5-6 linguri lapte
  • 300 g smantana grasa
  • 100 g zahar
  • 1 esenta vanilie
  • 1 compot de piersici
  • 1 pliculet gelatina granule
  • 1 plic tort-jellee (rosu, am pus eu)
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu piersici - fara coacere:

Biscuitii se macina la robot. Se amesteca cu untul moale si laptele. Se framanta putin cu mana si se tapeteaza cu" aluatul" obtinut o tava cu inel detasabil,  acoperita cu hartie de copt (a mea are diametrul de 28 cm)

Crema de branza se amesteca cu smantana in robot si se adauga zaharul, apoi esenta.

Piersicile din compot se taie cubulete, lasand 2 jumatati de piersica deoparte, pt ornat. Cubuletele de piersica se amesteca cu  crema de branza si cu gelatina preparata dupa instructiunile de pe plic. Se toarna peste biscuitii din tava si se da la rece pentru o ora. Intre timp, se prepara jeleul care orneaza cheesecake-ul. Se mixeaza in robot piersica ramasa cu zeama de la compot.

Se prepara gelatina si se adauga peste peste zeama de piersici, amestecand bine. Jeleul se toarna peste crema de branza. Aveti grija, respectati instructiunile de pe plicul de tort-jellee. Eu am uitat sa fierb compozitia si am turnat-o rapid peste crema de branza. Apoi, mi-am amintit si am luat jos jeleul ca sa-l fierb, dar pentu ca era cam lichid, a inmuiat putin si  crema de branza. De asta jeleul are aspectul asta de ciuperca..:)))

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu piersici - fara coacere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Sim0na 1

18.10.2012, 10:36

Arata delicios!!! O portie as cam vrea si eu..

alinutzika 1

18.10.2012, 15:58

ma bucur ca va place!

lilik 1

18.10.2012, 16:02

Ce deliciu aici suuper bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake Padurea Neagra