Cheesecake cu visine

de Doralinda in Prajituri, 24 Ian 2013 | 3862 vizualizari

 

Un deliciu.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza philadelphia
  • 180 gr unt
  • 1 pachet de biscuiti digestivi
  • 1 cutie cu lapte condesat indulcit
  • 2 lamai
  • 1 borcan de dulceata de visine
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu visine:

Se topeste untul, il dam deoparte si macinam biscuitii cu mixerul dupa care ii amestecam cu untul. Punem compozitia pe o farfurie plata, de ajutor e daca aveti si o forma rotunda, si apasam cu o lingura pe toata suprafata si punem la frigider ptr cca 5 min. Apoi laptele il batem cu mixerul pana se face spuma, la care adaugam branza si mixam inca cca 10 min, apoi punem si sucul de la lamai si mai amestecam  2 minute. Turnam compozitia peste baza de biscuiti si lasam la frigider 1 ora, dupa care punem dulceata.

TIPS-URI

1

Se poate pune in dulceata, putin coniac ptr o aroma si un gust mai special.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (32)

Doralinda 1

24.01.2013, 20:41

Lavinia, multumesc frumos!

Angelina_Elena 1

24.01.2013, 23:20

imi place mult!

Doralinda 1

25.01.2013, 00:05

multumesc frumos elena!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu visine