Cheesecake cu visine - reteta nr 100

de AnyCostescu in Prajituri, 25 Feb 2013 | 4287 vizualizari

 

Este prima oara cand fac cheese cake si rezultatul m-a dat pe spate:)
eu am pus dedesupt si o foaie de pandispan dar cand l-am taiat s-a faramitat....deci nuu va recomand sa faceti la fel :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g smantana
  • 500 g branza de vaci
  • 200 g visine
  • 200 g zahar tos
  • 2pliculete zahar vanilat
  • 1 plic jumate de gelatina
  • frisca la tub pt ornat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu visine - reteta nr 100:

Pentru inceput punem visinele la scurs pe un servetel absorbant.

Smantana o batem cu zaharul tos si cel vanilat.

Branza o punem in blender si o mixam pana iese o pasta fina. Punem branza peste smantana si amestecam bine..

Gelatina o topim in 2 linguri de apa, iar apoi o punem peste compozitia rezultata mai sus.

Amestecam totul bine..Rasturnam compozita intr-o tava rotunda si dam la frigider peste noapte...

A doua zi rasturnam cheesecake-ul pe un platou si il ornam cu frisca si visine.

Pofta mare:)

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu visine - reteta nr 100" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu visine