Cheesecake cu zmeura (fara coacere)

de Alina26 in Prajituri, 2 Dec 2013 | 6621 vizualizari

 

Nu trebuie sa fie vara ca sa mananci acest Cheesecake racoros cu zmeura,nu.

 

INGREDIENTE

  • 200g biscuiti petit beurre
  • 150g unt
  • 500g Philadelphia
  • 200ml hulala
  • 10g gelatia
  • 120g zahar pudra
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100g zmeura
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cheesecake cu zmeura (fara coacere):

1.Am dat pe robot biscuiti.Apoi am adaugat untul topit si am mestecat bine.Am pus compozitia intr-o tava de 24cm diametru,si cu ajutorul unei lingure am presat bine.Am dat la rece pentru 30 minute.

2.Am batut cu mixerul Philadelphia,impreuna cu zahar pudra si zaharul vanilat.

3.Am pus la inmuiat gelatina (in folii) in apa rece pentru 10 minute.Am incalzit doua linguri de smantana Hulala si am adaugat gelatina(dupa ce am stors-o)si am mestecat.Aceasta am pus-o in crema de branza obtinuta mai sus.

4.Am facut si frisca si am pus-o in compozitia de branza de mai sus.Am pus crema peste biscuiti,am ornat cu zmeura si am dat la rece pentru 6 ore.

Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cheesecake cu zmeura (fara coacere)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert cheesecake rece cu ciocolata si zmeura