Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult
Pentru cei care tin aceasta dieta, prajitura se consuma in Faza Croaziera, Consolidare, Stabilizare definitiva.
Crema:
Blat:
In plus: 50 g ciocolata dietetica
Crema:
Intr-un bol am pus branza, indulcitorul si esenta. Am amestecat compozitia cu o lingura sau un tel. Am pus deoparte 2-3 linguri din crema de branza, iar restul de crema am dat-o la frigider.
Blat:
Biscuitii ii maruntim la robot, ii rasturnam intr-un bol, apoi adaugam laptele caldut si branza(adaugati la inceput doar o lingura de branza si amestecati; daca se leaga compozitia, nu mai adaugati restul de branza, dar daca e prea sfaramicios, mai puneti branza).
Pe un platou am pus inelul unei tavi cu diametrul de 22 cm pe care l-am imbracat in folie alimentara. Am adaugat compozitia de biscuiti si am aplatizat-o bine. Am dat tava la frigider aprox. 20 de minute.
Scoatem tava cu blatul si vasul cu crema din frigider, apoi adaugam crema peste blat si dam tava la frigider pentru 1-2 ore, pana cand branza se intareste.
Scoatem tava si inlaturam folia, apoi decoram cu ciocolata topita.
Se pastreaza la frigider.
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.
citeste mai mult