Chiftele de pangasius

de Bya Ralu in Aperitive / Garnituri, 22 Mar 2016 | 4257 vizualizari

 

O reteta care am gasit-o pe internet si care mi-a placut foarte mult.
Pozele finale sunt facute de sef expert Merisor :)) :-*

 

INGREDIENTE

  • 6 file de pangasius
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 ou
  • 1//2 legatura de marar
  • 2-3 linguri de faina
  • piper/cardamom,sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele de pangasius:

Bucatile de peste se condimenteaza pe ambele parti si se dau prin masina de tocat (eu nu am si am dat o parte prin blenderul Oster, dar il face pasta si o parte l-am taiat mai marunt).

Ceapa se taie mai marunt, morcovul il dam pe razatoarea mare,iar mararul il tocam marunt si amestecam cu pestele si oul.

Se pune faina cat sa lege putin compozitia.

Se formeaza chiftelutele,se trec putin prin faina si se pun la prajit in ulei incins.

Se scot pe un servet de hartie pentru a absorbii excesul de ulei.

Se servesc calde.

TIPS-URI

1

se pot servii cu diverse sosuri

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele de pangasius" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
citeste mai mult
Ardei gras roșu umplut cu pâine și gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftele de peste