Chiftele din crab / Crab cake

de Catalina L in Peste, 17 Dec 2017 | 4030 vizualizari

 

Aceste chiftele sunt foarte celebre in Statele Unite.
Aproape toata lumea din Maryland sau mai precis din orasul Baltimore se lauda cu reteta transmisa din generatie in generatie, ca fiind cea mai buna si mai adevarata.
https://blogulluicatalina.blogspot.com/2017/11/chiftele-din-crab-crab-cake.html

 

INGREDIENTE

  • 200 -250 g de carne de crab
  • 1 ou
  • 2 linguri de maioneza
  • 1 lingura de mustar de Dijon
  • 100 g de biscuiti sarati aperitiv Tuc
  • 2 linguri de patrunjel proaspat tocat
  • 1 lingura de zeama de lamaie
  • 3-4 linguri de pesmet
  • piper
  • 4 linguri ulei (pentru prajit)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele din crab / Crab cake:

Rupeti in bucati biscuitii.

 

Intr-un castron amestecati carnea de crab cu maioneza, mustarul, biscuitii, patrunjelul tocat si zeama de lamaie.

Puneti piper si amestecati totul bine.

 Formati chiftele de crab, dati-le prin pesmet.

Incalziti uleiul intr-o tigaie.

 

Prajiti chiftelele de crab cateva minute pe ambele parti.

Serviti-le calde cu salata de cartofi sau cu salata verde si cruditati.

TIPS-URI

1

Pot fi facute mici si servite ca aperitiv sau le puteti face mai mari si le servi la pranz insotite de o salata buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele din crab / Crab cake" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pastrav cu lamaie, unt si verdeata