Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot

de Panacris in Slow Cooker, 31 Oct 2019 | 4224 vizualizari

 

De cand am vazut rețeta la Miha, https://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-umplute-cu-cascaval-la-multicooker-crock-pot-express-cu-gatire-sub-presiune-91313.html, am poftit la ele. Le-a venit rândul și la sugestia ei le-am umplut cu mozzarella ;) Au fost de mare efect, mai bune decât banalele chiftele marinate :D ;) 
 

 

INGREDIENTE

  • Pentru chifteluțe: Carne tocată (porc+vită) cca. 500 g,
  • Ou 1 bucată,
  • Usturoi 3 căței
  • Sare de mare 1 linguriță,
  • Piper proaspăt măcinat ½ linguriță,
  • Mozzarella 100 g.
  • Pentru sosul de rosii:
  • Sos de roșii cu ardei a la Panacris cca. 800 ml (roșii, ardei kapia, ceapă galbenă, ulei si sare!)
  • Muștar 1 lingură
  • Cimbru uscat 1 lingură.
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot:

Se pun într-un castron încăpător carnea tocată, oul, usturoiul pisat, sarea și piperul, și se amestecă bine până se înglobează toate ingredientele.

Cu mâinile umezite se formează chiftelulțele, în mijlocul căreia se pune câte o bucată de mozzarella.

În vasul de ceramic al aparatului slow cooker Crock-Pot 4.7L Digital, se așează chifteluțele, se răstoarnă peste ele sosul de roșii cu ardei, muștarul, cimbrul se amestecă ușor și se lasă la gătit pe funcția HIGH timp de 3 ore.

Se servesc fierbinți cu garnitura preferată.

 

Spor și poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftele umplute cu mozarella la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 800 lei
1699.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (21)

Gherca Daniela 1

02.11.2019, 08:59

dantes 1

02.11.2019, 11:07

Bune!

Shmily 1

16.02.2020, 08:32

Au iesit tare bune, s-au mancat prea repede! La unele s-a scurs mozzarella si inauntru a ramas doar o gaura si un pic de mozzarella pe margine (nu stiu daca asa trebuia sa fie, ca unele inca aveau mozzarella in interior)...dar asta nu a facut decat sa imbunatateasca sosul, care a fost delicios! Sosul ramas fara chiftele s-a mancat si el, nimeni nu a vrut sa risipeasca asa bunatate! (Merge de minune cu chipsuri, paine prajita)

COMENTEAZA

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole la slow cooker Crock Pot