Chiftelute de cartofi si dovlecei cu branza

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 2 Mar 2010 | 21179 vizualizari

 

Mie imi plac foarte mult aceste chiftelute. Sincer ...m-am cam saturat de atata carne....

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 1 cartof
  • 2 oua
  • 3 linguri cu telemea de oi rasa
  • 3-4 linguri cu faina
  • usturoi granulat
  • marar
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de cartofi si dovlecei cu branza:

Cartoful si dovlecelul se rad pe razatoarea mare. Se adauga restul ingredientelor, se amesteca bine si cu lingura se pun la prajit in ulei incins chiftelutele care se modeleaza direct in tigaie. Se prajesc pe ambele parti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de cartofi si dovlecei cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

04.03.2010, 19:26

am bagat-o la favorite, trebuie sa le incerc

Bya Ralu 1

25.03.2012, 00:46

si eu m-am saturat de carneimi plac mult,si eu le trec la favo

madi_marin 1

26.03.2012, 10:35

gurita_ta...si mie imi plac ca sunt usoare si pe deasupra foarte gustoase...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel