Chiftelute de pui BUBU

de epurasha2bb in Mancare copii, 9 Iul 2010 | 6900 vizualizari

 

pentru ca le-am facut pentru Teo pe care eu o mai alint Bubu bebe meu mic.

 

INGREDIENTE

  • 1/4 piept de pui
  • 1/2 ceapa medie
  • 1/2 morcov mic
  • 1 graunte de usturoi
  • un cubulet de unt
  • sare
  • 1 galbenus
  • 1 lingura de faina
  • 1 felie mare de paine

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute de pui BUBU:

Pieptul de pui se curata de pielite, os si zgarciuri si se fierbe pe jumatate.Apoi se toaca cu cutitul foarte marunt.Se da un praf de sare. Ceapa , morcovul si usturoiul s edau pe razatoarea mica si se calesc in putin unt incins intr-o craticioara.Apoi adaugam acest amestec in bolul cu bucatelele de pui si mai adaugam galbenusul crud si o felie mare de paine maruntita.Se amesteca bine totul si se formeaza bilute care se tavalesc prin faina.Se aseaza pe hartia de copt si se pun in tava la cuptor sa se rumeneasca.

Separat am facut si un piure obisnuit din cartofi fierti, putin unt si sare.Le-am servit impreuna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute de pui BUBU" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Oana 1

27.07.2010, 13:17

Hi,hi si eu credeam ca-i vorba de mine Asa imi mai zice mie lumea Arata bine chiftelutele

epurasha2bb 1

27.07.2010, 14:52

multumescfetelor, sunt bune si pt.noi cei mari asa ca Oana Bubu poti sa papi in voie!

sabiradu 1

27.10.2010, 20:30

Si eu vreau una daca mai este sau sa mai facem ca bine mai arata

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Pate de ficat (de casa)