Chiftelute persane

de Mitinita in Mancaruri cu carne, 6 Mar 2011 | 6005 vizualizari

 

Din combinatia a mai multor retete a iesit asta. Mama nici nu mai face altfel chiftelutele.Ceapa le da o aroma foarte placuta si recomand a fi servite cu rosii prajite si orez.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne amestec
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • faina
  • sare
  • piper
  • sofran (optional)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute persane:

 

Se da ceapa pe razatoare sau prin robot.

Se amesteca toate ingredientele.

Se adauga faina cat e nevoie.

Se formeaza chiftelute si se prajesc in ulei incins.

Eu le prajesc in cuptor intr-o tava Tefal.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute persane" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (27)

Mitinita 1

06.03.2011, 23:47

din pacate,in ultima vreme,cei care vin acasa se grabesc sa plece repede inapoi...parca si lumea imi pare mai trista cand ma uit la oameni pe strada. Nico,o sa te bucuri sa fii acasa la mama...si pot numai sa imi inchipui ce bucurie o sa-i faci ei

MotanLaOale 1

07.03.2011, 09:49

bun bun

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:36

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc savuros cu rosii cherry si mozzarella gratinata

de Rocsi 9

ieri la 20:56

Salata traditionala greceasca cea mai simpla reteta

ieri la 19:20

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de porc la cuptor.