Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor

de rivka in Pui, 17 Feb 2010 | 7528 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept mare pui
  • 5 cartofi potriviti ca marime
  • 1 ou
  • condimente pt pui si pt cartofi prajiti sau alte condimente dupa gust
  • faina
  • pesmet
  • ulei masline
  • pt garnitura
  • varza de brussel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor:

Pieptul de pui se condimenteaza si se lasa acoperit la frigider jumatate de zi(pana seara cand se prepara).

Se taie felii in 4, se tavaleste prin faina alba, se da prin ou batut cu furculita, apoi prin pesmet.Bucatile de schntzel se aseaza in vasul ceramic pt cuptor una langa alta.Se stropesc cu ulei masline.

Cartofii se curata si se taie rondele nu prea subtiri.Se aseaza rondelele de cartofi peste schnitelele de pui se condimenteaza si se stropesc cu 2 lg ulei masline.

Vasul ceramic se acopera cu capac sau folie de aluminiu si se da la cuptorul incalzit (la foc mare) cca 1 ora.

Ultimele 10 minute se descopera vasul sa se rumeneasca cartofii.

Se serveste cald alaturi de varza de brussel pregatita la aburi sau fiarta 10 minute in apa cu sare si puree de mere.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Cina rapida(light) cu snitel de pui si cartofi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Brindusa 1

17.02.2010, 23:23

si eu am avut asa ceva in seara asta (fara varzuca)

Miha 1

18.02.2010, 08:54

E cam dimineata pentru mancare, dar imi fac provizii pentru pranz.

Sylvia 1

18.02.2010, 15:13

Excelent este trebuie sa incerc reteta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pui shanghai in cuib de cartofi