Ciocolata de casa cu cafea

de Miha in Dulciuri, 3 Iun 2013 | 5334 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 ml cafea
  • 200 g zahar
  • 100 g unt
  • 300 g lapte praf
  • 1 lingura esenta de cafea
  • 1 foaie mare de napolitana
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa cu cafea:

Cafeaua o punem la fiert cu zaharul. Lasam sa dea cateva clocote, pana se topeste zaharul.  Adaugam untul si fierbem pana se topeste. Dam deoparte si adaugam laptele praf si esenta de cafea. Amestecam energic, sa nu se formeze cocoloase, pana compozitia este bine omogenizata.

Foaia de napolitana o taiem in 2. Punem ciocolata de casa calda pe una din foi, nivelam bine, apoi acoperim cu cea de-a doua foaie de napolitana. Dam la rece pana se intareste, apoi potionam dupa dorinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa cu cafea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

Miha 1

04.06.2013, 10:59

Buna dimineata dragelor! Cu drag v-as servi, dar acum nu va pot da decat cafeaua din ciocolata

kukibella 1

04.06.2013, 12:31

alilianaa 1

06.06.2013, 19:21

minunata!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciocolata de casa in doua culori