Ciocolata de casa in doua culori

de butoiaurora76 in Dulciuri, 23 Mai 2012 | 10506 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • pt ciocolata alba
  • 100 ml apa
  • 350 g zahar
  • 100 g unt gras
  • 250 g lapte praf
  • 2 fiole esenta rom
  • pt ciocolata cu cacao si alune de padure
  • 150 ml apa
  • 350 g zahar
  • 100 g unt gras
  • 250 g lapte praf
  • 2 fiole esenta rom
  • alune de padure
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciocolata de casa in doua culori:

Intr-o cratita pe foc se topeste zaharul in apa obtinand un sirop de consistenta mierii...in functie de cat de mult fierb siropul atat de tare va iesi ciocolata. Se opreste focul si se trage vasul de pe foc. Apoi adaug untul si amestec sa se topeasca. Adaug laptele praf in prima compozitie amestecand bine sa nu se arda. La sfarsit pun esentele.

A doua ciocolata se prepara la fel , singura deosebire fiind ca amestec laptele praf cu cacao. Se toarna ciocolata alba, apoi ciocolata cu cacao si deasupra presar alune de padure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciocolata de casa in doua culori" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (13)

Sim0na 1

23.05.2012, 21:44

Foarte fain arata! Am trecut-o la favorite!

butoiaurora76 1

24.05.2012, 09:12

Sunteti niste dragute! Multumesc!

Ina 1

18.07.2012, 08:54

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bilute de cacao