Ciolan afumat cu fasole verde

de Constelatialeu in Porc, 24 Sep 2014 | 13280 vizualizari

 

Pentru azi n-am avut alta inspiratie,asta m-a lovit,asta am prestat....

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de ciolan afumat nu prea mari (a fost porcul afurisit si n-a crescut)
  • cca 600 g fasole verde fideluta
  • 4 cepe rosii
  • 3 ardei rosii
  • 4 linguri de pasta bulion
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciolan afumat cu fasole verde:

Se taie in bucati mai mici ciolanul, se spala, se aseaza intr-un vas de yena se adauga o cana de apa si se da la cuptor, cca 1 ora, din cand in cand mai intoarcem bucatile de pe o parte pe alta si daca scade apa mai adaugam.

Separat taiem ceapa marunt, ardeiul in bucati potrivite, punem la fiert fasolica. Dupa ce s-a fiert fasolea o scurgem de apa. Punem o tigaie pe foc, adaugam putin ulei, lasam sa se incinga si apoi punem ceapa si ardeiul si lasam sa se caleasca pana se inmoaie ardeiul. Adaugam pasta de tomate si fasolea fiarta, amestecam si mai lasam cca 10 min pe foc. Scoatem carnea din vasul de yena si in zeama care s-a lasat rasturnam tigaia cu fasole, apoi asezam bucatile si dam vasul la cuptor pentru 20 min.

Cam asta-i tot, ca alta inspiratie n-am avut...

TIPS-URI

1

nu e nevoie sa adaugam sare pentru ca isi lasa ciolanul suficienta..

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciolan afumat cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

T I M E A 1

24.09.2014, 20:44

:-b

Rocsi 1

24.09.2014, 20:50

Arata tareeee bine, as manca, dar n-am voie..Asa ca las portia mea pe mai departe!

anca_rm 1

25.09.2014, 10:05

wow

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pastai cu carne de porc