Ciorba cu afumatura

de ony in Ciorbe, 28 Oct 2010 | 4562 vizualizari

 

nu am mai facut demult.......

 

INGREDIENTE

  • o bucata de scaritza afumata
  • ceapa
  • telina
  • pastarnac
  • morcov
  • cartofi
  • bulion
  • sare
  • orez
  • patrunjel sau leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

se spala bine afumatura,se opareste si se pune la fiert in apa rece;se spumeaza iar cand incepe sa fiarba se pregateste zarzavatul;se pune si o lingurita de delikat sau orice alt concentrat si se lasa sa fiarba bine totul,se adauga cartoful si orezul,iar dupa ce au fiert toate se pune bulion si se acreste;se potriveste de sare se mai da un clocot ,se opreste focul si se adauga verdeatza. pofta buna!!!

TIPS-URI

1

cantitatea de zarzavat o alege fiecare dupa cat de concetrata vrea sa faca ciorbita;

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de pui a la grec