Ciorba cu afumatura

de pity19 in Ciorbe, 25 Apr 2014 | 3269 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un sfert punga taitei subtiri
  • 1 cartof
  • o bucata mica sunca de porc afumata
  • muschi de porc afumat o felie mare
  • o bucata carnat proaspat
  • un bors magic cu smantana
  • carne de porc taiata marunt o bucata mica
  • telina o bucata mica
  • sare , piper , vegeta
  • leustean
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu afumatura:

Intr-o oala punem apa la fiert cu cartoful taiat marunt , sunca taiata , muschiul afumat taiat , si carnatul pe care l-am scos din mat si am facut bilute mici , telina taiata marunt si lasm pe foc pana se fierbe cartoful .

Cand acestea au fiert , adaugam sare,piper, vegeta , borsul magic iar la sfarsit leusteanul tocat marunt .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta de ciorba cu afumatura dreasa cu bors si leustean