Ciorba cu rasol de vita

de Dya Daniela Andrei in Ciorbe, 22 Aug 2013 | 28123 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg rasol de vita
  • 1 l bors de putina
  • 2 cartofi mari
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa alba mare
  • 1 ceapa rosie mare
  • 2 fire de ceapa verde
  • 1 morcov
  • 1 pastarnac
  • 1 dovlecel
  • o bucata de telina
  • 2-3 rosii
  • o cana cu suc de rosii
  • condimente dupa gust: sare, cimbru
  • verdeturi: loboda, leustean, patrunjel
  • optional: ardei iute si smantana pentru servit
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba cu rasol de vita:

Carnea, spalata bine in prealabil, o taiem in cuburi potrivite ca marime si o punem la fiert in apa rece, impreuna cu osul, adunand spuma formata. In timp ce fierbe carnea, tocam legumele dupa bunul plac si le calim in putin ulei.

Le adaugam in ciorba, iar cand carnea a fiert suficient, punem si cartofii taiati cuburi si lasam pe foc cam 20 de minute.  Potrivim de gust cu sare si putin cimbru, adaugam sucul de rosii si borsul si lasam sa mai fiarba cat sa dea intr-un clocot-doua. Dupa ce am luat ciorba de pe foc se presara verdeturile tocate marunt.

Se serveste cu smantana si ardei iute.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba cu rasol de vita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

ieri la 19:50

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de vitel cu legume si tarhon