Ciorbă de ciuperci

de gatitdemine in Ciorbe, 1 Mai 2011 | 5937 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ciuperci Champignon (brune)
  • morcov,
  • pătrunjel,
  • ceapă,
  • usturoi un gălbenuş de ou,
  • smântâna .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de ciuperci:

1. Se căleşte ceapa împreună cu legumele rase sau feliate foarte subţire, după care se adaugă apa şi se lasă să fiarbă.

2. După aproximativ 15-20 minute se pun la fiert şi ciupercile .

3. Când totul este fiert se ia oala de pe foc pentru a putea derge ciorba cu smântâna frecată cu un gălbenuş şi usturoi pisat.

După ce se înglobează copozitia punem din nou oala pe foc pentru un clocot şi gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciuperci