Ciorba de ciuperci pleurotus

de Leontina_Costel1970 in Ciorbe, 24 Oct 2018 | 3772 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 3 galbenusuri
  • 1 telina mica
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 morcov
  • 1 ceapa mare
  • otet dupa gust
  • 2 linguri smantana dulce
  • sare dupa gust
  • 2 catei de usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de ciuperci pleurotus:

Legumele se curata si se feliaza, se pun la fiert cu putina sare. Dupa ce au fiert, se scot si se pun in blender, amestecul obtinut il transferam in oala unde avem zeama de legume.

Separat se fierb ciupercile; cand sunt fierte, se lasa sa se raceasca si apoi se feliaza. Se adauga in oala unde avem legumele pasate, adaugam si putina zeama in care au fiert ciupercile, pentru gust, nu foarte mult pentru ca zeama se innegreste. Lasam sa clocoteasca si apoi stingem focul. Lasam sa se mai racoreasca putin si adaugam smantana, apoi galbenusurile batute bine si amestecate cu usturoiul zdrobit, otet si sare dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de ciuperci pleurotus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu ciuperci pleurotus si smantana