Ciorba de cocos zdravan

de Ina in Supe/Ciorbe, 12 Sep 2010 | 11898 vizualizari

 

Luam cocosul cel mai nazdravan din ograda si-i venim de hac ( nu de alta, dar ologea toate gainile, atat era de activ sexual :)):)) ). Cu el realizam un bors cu taitei si-un pilaf gras de-ti unge sufletelul [bs:20] [bs:20]

 

INGREDIENTE

  • un cocos de curte
  • o ceapa mare
  •  ardei gras
  •  morcov
  •  radacina de telina
  • 3-4 rosii
  • 1 litru bors de casa
  • sare
  • leustean verde
  • taitei de casa (1 ou, faina cat cuprinde, un praf de sare )
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de cocos zdravan:

 

      Dupa ce jupuim cocosul, il parlim si-l portionam, spalam bine toate bucatile si le punem la fiert ( mai putin pulpele, din care fac o fripturica :D ) in apa cu sare, avand grija sa spumuim din cand in cand, pana ramane zeama limpede.

          Legumele se curata ,  se toaca si se pun la fiert  dupa ce nu se mai alege spuma in oala.

        Rosiile se adauga mai tarziu, pentru ca celelalte legume sa se fiarba mai usor. Cand intra furculita usor in carne,  iar legumele sunt fierte,  se pune borsul ( incalzit pana aproape de fierbere, nu rece! )

          La final  adaugam taiteii, lasam cateva clocote, apoi  oprim focul  si presaram leustean tocat .

         Pentru felul II am scos aripile si pieptul din ciorba, le-am prajit si le-am pus langa un pilaf de orez facut  cu supa  oprita  inainte de adaugarea  rosiilor.

         

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de cocos zdravan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare