Ciorba de costita de porc

de marcela1979 in Ciorbe, 3 Ian 2013 | 10709 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr costita afumata de porc
  • 250 gr costita de porc proaspata
  • 4 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina telina
  • 1 aedei gras rosu
  • 2 cartofi
  • 2 oua
  • 200 gr smantana
  • 1 legatura frunze de patrunjel
  • 1 lingurita tarhon uscat
  • sare,piper
  • 200 ml bors de casa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de costita de porc:

Intr-o oala de 8l se pune la fiert carnea.Se curata ceapa,morcovii,patrunjelul si telina si se toaca marunt.Ardeiul gras se toaca cubulete.Cand carnea e pe jumatate fiarta se adauga ceapa tocata,zarzavatul tocat si ardeiul tocat si el.Se lasa sa fiarba un pic apoi se adauga cartofii taiati cubulete.Se lasa sa fiarba pana sunt fierte toate.Se adauga sare si piper dupa gust,200 ml de bors de casa,si se face o dreseala din 2 galbenusuri cu smantana care se adauga in ciorba.Albusurile se pun si ele in ciorba.La sfarsit se pune frunzele de patrunjel tocate si o lingurita de tarhon uscat .Se lasa sa mai dea un clocot si se stinge focul.Se serveste calda .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de costita de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardelenesca de porc