Ciorba de fasole

de danielaR in Ciorbe, 26 Aug 2013 | 3251 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 conserve de fasole in sos de rosii
  • 1morcov
  • 1/4 telina
  • 1/2 ceapa
  • bors magic
  • leustean
  • marar
  • 1/2ardei rosu
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura sos bolognese
  • sare piper
  • oregano
  • busuioc
  • un varf de cutit praf de usturoi
  • patrunjel uscat
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole:

intr-o oala punem 2 litri de apa si lasam sa fiarba.

Ceapa o tocam.Telina si morcovul le dam pe razatoarea mica.Ardeiul il taiem cubulete.

Adaugam legumele in oala.Cand legumele sunt fierte adaugam fasolele din conserve.

Intr-un bol punem smantana,sosul bolognese si condimentele si le amestecam.

Cand borsul fierbe adaugam acest amestec din bol.

Se mai lasa sa traga un clocot.

Se serveste cu un ardei iute.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert la pahar cu ciocolata, banane , alune

pe 18.05 la 22:00

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

pe 18.05 la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole