Ciorba de fasole cu afumatura

de Rahela Velicu in Ciorbe, 22 Apr 2016 | 3624 vizualizari

 

Ciorba de fasole se afla printre preferatele mele. Mai ales daca are si afumatura! Reteta o gasiti si aici - http://noiinbucatarie.ro/ciorba-de-fasole-cu-kaiser-afumat/

 

INGREDIENTE

  • 400 g afumatura
  • 2 cepe
  • 400 g boabe de fasole
  • 1 morcov
  • 4 linguri de bulion
  • 50 ml ulei
  • cimbru
  • sare
  • leustean verde
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole cu afumatura:

Se pune fasolea sa dea in clocot, apoi se schimba apa si se lasa la fiert impreuna cu ceapa si un praf de sare.

Se adauga si morcovul ras.

Cealalta ceapa se taie  marunt si se pune impreuna cu afumatura taiata felii la calit. Se adauga bulionul.

Cand incepe sa fiarba fasolea, se adauga si ceapa cu afumatura si se lasa sa fiarba impreuna. Se adauga sare dupa gust si cimbru ( eu am pus 1 lingurita).

Cand este gata. se adauga leusteanul.

TIPS-URI

1

Puteti elimina rentajul si puneti decat la inceput ceapa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola, bun de te lingi pe degete!

citeste mai mult
Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole cu afumatura