Ciorba de fasole galbena cu os de vitel

de mihaelar63 in Ciorbe, 25 Iul 2014 | 4839 vizualizari

 

O ciorbita ce poate fi consumata fara griji cu calorii putine si fasole galbena cruda din gradina .

 

INGREDIENTE

  • 1 os vitel
  • 500 gr fasole galbena
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 ardei galben
  • 2 tije telina
  • 2 rosii
  • 2 linguri otet de mere
  • 1/2 lingurita ardei rosu iute
  • cimbru verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de fasole galbena cu os de vitel:

Fierbeti osul de vitel 5 minute si aruncati apa .

Curatati si spalati legumele .

Feliati morcovii , tocati ceapa , ardeiul, rosiile, cimbrul verde  si tijele de telina .

Curatati si spalati fasolea , rupeti in bucati de 2-3 cm .

Puneti la fiert 3 l apa si fierbeti osul cu morcovi si ceapa 15 min .

Adugati apoi fasolea . Sarati .

Cand morcovii sunt fierti puneti verdeturile si ardeiul tocat .

La sfarsit dregeti gustul cu otet de mere si pasta de ardei iute .

TIPS-URI

1

Vara preparati ciorbele putin mai acrisoare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de fasole galbena cu os de vitel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

mihaelar63 1

25.07.2014, 12:36

Da, Buni , stie !!!!

Rocsi 1

25.07.2014, 21:48

Imi imaginez ce gust divin are!

babi5 1

28.07.2014, 13:23

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde cu praz