Ciorbă de legume

de diaconta in Ciorbe, 10 Iun 2012 | 3681 vizualizari

 

Ce poate fi mai bun decât o ciorbiţă în care să adăugăm toate legumele proaspete,profitând de bogăţia şi varietatea pieţei.

 

INGREDIENTE

Am sa scriu ingredientele fara cantitati,acestea sunt in functie de cantitatea pe care o doriti.

  • Morcovi
  • Gulie
  • Conopida
  • Telina
  • Ardei kapia rosu
  • Ardei gras verde
  • Ceapa uscata
  • Mazare verde
  • O rosie
  • Fasole verde (pastai)
  • Patrunjel radacina
  • ulei
  • Sare
  • Piper
  • Boia de ardei dulce
  • Patrunjel verde
  • Leustean
  • Frunza de telina
  • Smantana pentru servit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de legume:

Conopida se desface buchetele.Ceapa se taie foarte marunt.Celalate legume se taie in forma si marimea dorita.

Ceapa o punem sa fiarba in apa in care am adaugat putina sare.

Morcovii,gulia,telina si patrunjelul radacina le calim cu putin ulei.Luam tigaia de pe foc si adaugam boiaua.

Punem legumele calite in apa care fierbe.Fasolea verde o oparim cu apa fierbinte apoi o punem in oala.

Pe la jumatatea timpului de fierbere punem rosia,conopida,mazarea si ardeiul.

Spre final adaugam si leusteanul si patrunjelul.

Servim cu smantana si ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

bettyC 1

12.06.2012, 11:45

Bucataras 1

17.06.2012, 23:36

pozele sint superbe!

diaconta 1

17.06.2012, 23:38

Ma straduiesc Sefu'

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de legume cu galuşte şi cârnaţi