Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot

de T I M E A in Slow Cooker, 29 Mar 2016 | 5039 vizualizari

 

Mie imi plac mult ciorbele acestea simple si dulci cu gust de legume si atat. Voi puteti adauga bulion sau bors sau ce credeti voi ca o face mai pe gustul vostru. 

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 ardei rosu
  • 1 ceapa galbena
  • 2 cartofi
  • 150-200 gr mazare congelata
  • 3 fire apio
  • 1/2 gulie (sau una intreaga daca este mai mica)
  • 1 lingura ulei
  • 1/2 lingurita sare grunjoasa
  • 1 lingura vegeta naturala
  • un pic de piper
  • frunze de telina
  • 15-20 fire chives
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot:

Curatam si spalam legumle, fiecare dupa caz, la curatat ma refer.

Tocam marunt ceapa si cele doua tipuri de ardei si le punem pe fundul vasului de ceramica al slow cooker-ului Crock-Pot 4.7 l Digital si picuram un pic de ulei peste ele.

Adaugam gulia si apio taiate cubulete mici,  morcovii taiati rondele, cartofii cubulete potrivite si mazarea congelata.

Presaram sare si piper si amestecam.

Turnam 2 l de apa, asezam capacul peste vasul de ceramica, conectam slow cooker-ul Crock-Pot la o sursa de curent apoi setam modul de gatire ‘High’ si selectam timpul de gatire pe 5 ore.

La final adaugam firele de chives taiate marunt impreuna cu frunzele de telina tocate marunt.

Aparatul intra in functia de mentinere cald dupa ce se opreste programul de gatire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

T I M E A 1

30.03.2016, 20:47

Mena

Ina 1

30.03.2016, 20:56

Tare buna! Si noua ne plac ciorbele de legume

T I M E A 1

30.03.2016, 21:25

Ina eu le mananc mai cu placere decat pe cele cu carne

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc aromat la slow cooker Crock-Pot 4,7 L