Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 18 Iun 2016 | 6580 vizualizari

 

Usor de facut si foarte buna.

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 ardei capia verde
  • 1 ardei capia rosu
  • 2 cartofi
  • 150g mazare
  • 10 rosii chery
  • 3 linguri ulei
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura leustean
  • vegeta
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot:

Legumele se curata si se toaca fiecare dupa preferinta.

Se pune uleiul in vasul slow cooker Crock-Pot , ceapa taiata rondele si ardeiul taiat patratele.

Se pune vegeta si piper si se amesteca.

Se pun morcovii si albitura taiate rondele, cartofii taiati cuburi si mazarea.

Se taie rosiile chery in jumatati, se adauga in vas, se presara vegeta si piper.

Se pune apa, cam 2 litri, se pune capacul si se seteaza aparatul la High pentru 5 ore.

La final se adauga verdeata tocata si se mai lasa 30 de minute.

Este foarte buna si rece.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de legume la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de fasole verde si dovlecei la slow cooker Crock-Pot 4,7 L