Ciorba de miel cu rosii

de katty in Ciorbe, 26 Mai 2021 | 3050 vizualizari

 

Retete pascale
Desigur ciorba de miel nu poate lipsi din meniul pascal, acrita dupa gustul propriu si asezonata din plin cu leustean verde.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne de miel cu os
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1 morcov mare
  • 1 bucata pastarnac
  • 300 ml rosii pasate
  • sare
  • piper negru macinat
  • leustean verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de miel cu rosii:

Spalam bine carnea si o punem la fiert intr-o oala cu apa rece cat sa o acopere si sa o depaseasca.

Intre timp curatam, spalam si tocam cubulete morcovul si pastarnacul, iar  ceapa verde o tocam marunt, separat partea alba de cea verde.

Cand carnea este fiarta de jumatate, adaugam morcovul, pastarnacul si partea alba de la ceapa. Cand legumele sunt aproape fierte, adaugam rosiile, sare si piper dupa gust. Cand rosiile au fiert, adaugam partea verde a cepelor si leusteanul tocat fin si mai dam 2-3 clocote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de miel cu rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de spanac, loboda si salata verde cu omleta