Ciorba de miel reteta

de Oana in Ciorbe, 20 Apr 2009 | 25339 vizualizari

COMENTARII (13)

Catalin 1

23.04.2009, 23:40

A fost buna rau

Oana 1

23.04.2009, 23:51

Multumesc, multumesc

Bucataras 1

24.04.2009, 01:25

arata bestial

ccris_ccris 1

03.05.2009, 14:06

Am facut ciorbita, e delicioasa, numai ca am pus salata, n-am avut alta verzitura!

Oana 1

03.05.2009, 17:32

Ma bucur Cris, sa va fie de bine!

nadina73 1

02.04.2010, 00:28

super prezentare oana felicitari

Teo 1

06.04.2010, 21:54

da , a fost buna si...nelipsitul ardei!

Oana 1

07.04.2010, 13:13

O, daaa, tare buna Anul asta am pus numai loboda rosie

Msclaudish 1

26.04.2012, 21:26

nemaipomenit de buna.

gaby_gabytza 1

02.04.2015, 11:07

anul asta o incerc si eu

DIANA B 1

09.04.2015, 09:59

... si servita cu un kg de smantana , pfoai , sa-ti bati copchii (daca-i ai ) (glumesc )

Oana 1

09.04.2015, 15:09

O sa mancam mai degraba cu un iaurt grecesc cu grasime mai putina, ca sa nu ne cada greu ciorbita

Panacris 1

10.04.2015, 20:50

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de primavara, din legume