Ciorba de porc cu zeama de varza

de MIMI in Supe/Ciorbe, 14 Dec 2009 | 11891 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 GR CARNE DE PORC
  • 2 CEPE
  • 1 MORCOV
  • 1 TELINA
  • 1 ALBITURA
  • 2 OUA 1 LEG.LEUSTEAN
  • SARE
  • BULION
  • PIPER
  • 2 CARTOFI
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de porc cu zeama de varza:

Punem carnea la fiert si o spumuim bine,o mai lasam putin si schimbam apa.Dupa ce am schimbat apa punem sare si lasam sa fiarba bine.Cand aproape a fiert punem legumele date pe razatoare.Cand au fiert legumele punem cartofi,piperul si zeama de varza si iarasi lasam sa fiarba.Cand este aproape gata tocam leusteanul si punem bulionul.Dupa ce am oprit ciorba de pe foc lasa 15 minute si batem separat cele 2 oua si le punem peste ciorba.Eu le numesc zdrente de ou.Se serveste fierbinte cu ardei iute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de porc cu zeama de varza" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (7)

Dana Cristea - pusikmea 1

01.04.2010, 23:06

ce buna e

cocutza_iordan 1

31.01.2011, 23:23

cat de bine arata... vreau si eu o portie yam-yam

MIUTA 1

03.01.2012, 13:01

Ce tentant arata,imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu perisoare