Ciorbă de potroace – Multicooker

de madi_marin in Ciorbe, 9 Noi 2013 | 8202 vizualizari

 

Ce-a de-a doua reţetă pregătită la minunatul Multicooker, este o ciorbă de potroace. Sper să vă placă!

 

INGREDIENTE

  • carne de pui (aripi, piept)
  • pipote şi inimi de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapă mare
  • 1 ţelină
  • 1 păstârnac
  • 1/2 gogoşar sau ardei gras
  • 3 linguri de orez
  • 4 gălbenuşuri
  • 1 ceaşcă de lapte
  • 200 g smântână grasă
  • 500 ml borş
  • ulei
  • sare
  • piper
  • leuştean proaspăt
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbă de potroace – Multicooker:

Se pun in cuva aparatului ulei şi ceapa tocată mărunt şi se selectează programul STEW . Se amestecă din când în cand, apoi ,după 20 de minute se adaugă carnea spălată şiorezul spălat şi se toarnă apă. Se selectează programul BOIL şi se lasă să fiarbă 40 de minute. Se adaugă restul legumelor tocate şi se lasă să fiarbă în continuare.

Când au mai rămas 10 minute din timp, se adaugă borşul fierbinte, gălbenuşurile frecate cu smântână şi lapte (amestecate cu puţină zeamă din ciorbă ca să ajungă la aceeaşi temperatură şi să nu aibă aspect de tăiat), sare şi piper. Când timpul a expirat, se adaugă leuşteanul tocat mărunt.

Se serveşte cu ceapă sau ardei iute.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbă de potroace – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorbă de pui dreasă cu smântână