Ciorba de primavara

de marcela1979 in Ciorbe, 23 Mai 2013 | 3405 vizualizari

 

Acum ca o aparut verdeturile si ca am fost o saptamana fara sotul meu acasa mi am permis sa mi fac o ciorba din toate verdeturile gasite .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac
  • 1 buc salata verde
  • 5 fire ceapa verde
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 leg marar
  • 1 leg leustean
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 vf de cutit piper
  • sare
  • 2l apa
  • 2l jintuiala
  • 20 ml ulei


Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de primavara:

Intr-o oala se pun 2 l de apa si se pun pe foc sa fiarba.Ceapa verde si patrunjelul,mararul si leusteanul se toaca marunt.Cand apa incepe sa fiarba se adauga ceapa verde,se lasa sa dea cateva clocote apoi se adauga spanacul,salata verde.Intre timp usturoiul se toaca marunt si se caleste intr-un pic de ulei.Se pune usturoiul calit in oala .

Se adauga jintuiala  si se lasa sa mai dea cateva clocote .Se pune sare si piper apoi se adauga restul de verdeata.Se mai da un clocot si se stinge focul .

TIPS-URI

1

jintuiala=zer gras stors din cas;zer ramas de la urda

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de primavara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

babi5 1

23.05.2013, 10:19

Buna ciorbita

Bunica 1

23.05.2013, 10:20

Buna ciorbita de verzituri!

portiadelumina 1

23.05.2013, 10:33

Cred că e specifică zonei tale, Carla. Din ingredientele citite arată că-i foarte sănătoasă.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de legume cu paste