Ciorba de sira de porc cu taitei de casa

de Gicuta in Ciorbe, 29 Dec 2015 | 11117 vizualizari

 

O ciorbita tare gustoasa, excelenta  dupa mesele copioase de Craciun.
 

 

INGREDIENTE

  • 7 buc.sira de porc (cca 1,3 kg)
  • o ceapa
  • un morcov
  • ardei gras verde si rosu (am folosit congelat)
  • telina (am folosit congelata)
  • 300 g rosii la borcan puse pentru ciorba
  • 1 litru bors
  • sare
  • cateva fire de patrunjel si leustean
  • taitei preparati dintr-un ou : http://www.bucataras.ro/retete/taitei-de-casa-73745.html
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de sira de porc cu taitei de casa:

Spalam oasele bine si le punem la fiert in 3 liti de apa cu un praf de sare. Inlaturam spuma care se formeaza. Daca apa scade prea mult mai adaugam apa fierbinte.

Dupa ce oasele au fiert circa 30 de minute adaugam legumele congelate si ceapa si morcovul taiate cubulete. Lasam sa fiarba in continuare iar cand legumele devin moi adaugam si rosiile.

Separat dam borsul intr-un clocot si il turnam in ciorba. Potrivim gustul de sare.

Taiteii ii punem cand ciorba este aproape gata, in 4-5 minute fierb.

Adaugam verdeata tocata la sfarsit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de sira de porc cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Catalina L 1

30.12.2015, 22:32

o bunatate, bravo

Gicuta 1

02.01.2016, 07:02

christyansen 1

12.01.2018, 14:32

f buna bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2483 puncte

bucatarasa

1400 puncte

gaby_duceag

1172 puncte

Retete_gustoase

1150 puncte

oanapl

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba cu varza acra si carnat afumat