Ciorba primavaratica de fasole boabe

de MotanLaOale in Mancaruri de post, 18 Mai 2019 | 4074 vizualizari

 

"Retete pentru mese in familie"

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole boabe
  • 1 ceapa
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 3 morcovi
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 telina mica
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 4 rosii
  • 2 legaturi marar
  • 50 ml ulei
  • 1 lingurita boia afumata
  • sare
Portii: 6
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba primavaratica de fasole boabe:

Fasolea se pune la inmuiat de seara.

Se curata ceapa, ceapa verde, zarzavatul, ardeiul, se spala si se toaca marunt.

Eu am pus la fiert fasolea cu putina sare in oala sub presiune, cam o ora.

Intre timp am pus la calit zarzavatul in ulei cateva minute, am pus apa si le-am lasat la fiert.

Cand fasolea a fiert am trecut-o intro oala mai mare si am adaugat zarzavatul fiert separat.

Am completat cu apa si sare si am lasat sa dea cateva clocote.

Am pus rosiile taiate marunt si boiaua si am lasat sa fiarba 10-15 minute.

Am potrivit de sare si am adaugat si verdeata tocata marunt.

Dupa cateva clocote este gata.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba primavaratica de fasole boabe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Mancare de cartofi la cuptor, cu busuioc si gogosari in sos de rosii