Ciorba radauteana

de delia64 in Supe/Ciorbe, 5 Apr 2014 | 5031 vizualizari

 

O ciorba gustoasa foarte asemanatoare cu ciorba de burta , doar ca se face din piept de pui .Este foarte apreciata de familia mea .

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 5-6 morcovi
  • 1 telina mica
  • 1 radacina pastarnac
  • 1 fir de praz
  • 3-4 fire usturoi verde
  • patrunjel verde
  • 1 capatana usturoi
  • 2 cepe
  • 200 gr. smantana
  • 2 galbenusuri
  • 2 linguri faina alba
  • sare
  • piper
  • otet
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba radauteana:

Intr-o  oala de 5 litri punem 4 litri de apa si pieptul de pui , un praf de sare si lasam sa fiarba spumand din cand in cand .

Intre timp curatam ceapa , morcovii,pastarnacul , telina si le adaugam in oala intregi .

Prazul si usturoiul verde se spala , se taie marunt si se pun in oala la fiert .

Curatam usturoiul  si  il pasam .

Scoatem pieptul si il taiem julien .

Strecuram ciorba si blendaruim legumele .

 Le  punem in ciorba strecurata impreuna cu carnita .

 Cele 2 oua , smantana , faina si usturoiul se amesteca se pune un polonic de ciorba calda  si se desarta in oala .

Se lasa aproximativ 10 minute sa fiarba , se adauga sare si piper dupa gust .

Eu am pus 2 linguri de otet din borcanul cu ardei iuti  .

La final presaram patrunjel verde .

Ciorba este gata , se serveste calda cu ardei iuti si smantana .

Pofta buna !

 

TIPS-URI

1

Am avut pui de tara care ia dat un gust deosebit ciorbitei mele .

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba radauteana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (16)

delia64 1

05.04.2014, 23:14

Multumesc !

Sidy 1

06.04.2014, 08:11

DE-LI-CIOA-SA !!!

delia64 1

06.04.2014, 15:09

Sidy , a fost delicioasa ai dreptate !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de salata cu zer si lapte batut