Ciorbita cu aripioare si oua

de mihaelaM in Ciorbe, 23 Apr 2011 | 3114 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6-7 aripioare
  • morcov
  • ceapa
  • telina
  • pastarnac
  • dovlecel
  • ardei gras
  • cartofi
  • 5oua
  • delikat
  • cub knor de gaina
  • bors
  • bulion
  • leustean verde
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorbita cu aripioare si oua:

Aripioarele le-am lasat sa se dezghete, apoi le-am parlit, dupa care le-am spalat bine cu apa calda. Le-am pus la fiert in apa cat sa le acopere, dupa ce au dat in fiert le-am mai lasat 5 minute, dupa care le-am spalat din nou si am pus alta apa(am facut asta ca sa aruc toata spuma care a iesit din ele).

Cand au inceput sa fiarba am adaugat legumele spalate si taiate.

Dupa ce legumele si carnea au fiert am adaugat borsul impreuna cu bulionul si cubul knor,am mai lasat 15min si am inchis focul,dupa care am adaugat ouale intregi si verdeata.Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorbita cu aripioare si oua" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Ciorba ardeleneasca din carne de porc